29 aug

Parmassage i Sensia’s Univers

Denne Tantra Massage er for par (M/K, M/M, K/K), men I behøver ikke at være kærester. I skal blot være åbne for at møde hinanden på et dybere plan!

I Sensia´s Univers kommer I på en spændende rejse, med udgangspunkt i hvor I hver især er i livet nu. (Det anbefales at tage en individuel Tantra Massage forinden, men det er ikke et krav).

Jeg masserer jer i samme rum/samtidigt i hyggelige, trygge og intime rammer.Jeg masserer jer i dybden, hvorved I guides ind i kernen af jeres krop og sjæl. Jeg formidler praktiske/tantriske redskaber til hjælp for at omfavne og afspænde de spændinger I eventuelt møder undervejs.

Da vores rejser igennem livet ofte er meget farvet af hvor afslappet vi er i osselv, vil jeg udover den fysiske berøring også stimulere jeres øvrige sanser og tage jer med på en sanserejse!

Den nu forøgede afslappenhed og følsomhed omkring jeres krop og sjæl, gør det nemmere at nyde jerselv på ny! Denne intense/nye oplevelse vil ofte skabe åbninger til at understøtte og udleve jeres kærlighed til jeres “rejsekammerat” på et dybere plan : åbenhjertet og ubetinget!

Igennem denne Tantra Massage vil I kunne lære at:

  • Tantra Massagen vækker jeres indfølelsesevner
  • føle jeres “partner” mere intenst
  • I lærer glæden ved at give og hvordan I kan være fuldt tilstede med jeres partner
  • I bliver mere bevidst om jeres maskuline/feminine energier og hvordan I kan lade dem svinge sammen i harmoni og energi forøgende strømme (uden at udløse energien i peakorgasmer!)

Resultatet vil ofte blive en intens nydelse i nuet, med nye tantriske oplevelser som understøtter jeres kærlighed, lykke, tiltrækning og intimitet : en berigelse som er et uundværeligt startskud på en vedvarende spændende rejse!

Jeg forventer at I er nyvaskede inden behandlingen.
Oplys venligst om specielle fysiske/psykiske forhold og/eller indtagelse af medicin som kan have betydning for massagen.