skip to Main Content

Sanserejse

Tantra massage er en unik massageform, som bygger på at opløse bl.a. spændinger i hele din krop og vække din livsenergi. Den går ud på at skabe balance i dig selv og med andre.

I stedet for at fokusere på eller bekymre dig om fortiden eller fremtiden, oplever du i Tantra nuet så intenst som muligt. De meditationsteknikker som bruges i Tantra, benytter alle sanserne : følesansen, høresansen, synssansen, lugte- og smagssansen.

Jeg vil i denne sanserejse med dig stimulere alle disse sanser og dermed vække eller styrke din livsenergi. Sanserejsen er en meget afstressende, sensuel massage, hvor du modtager og oplever…i nuet!

Jeg arbejder undervejs også med dine spændinger i hele din krop, så din livsenergi kan strømme frit rundt.

Under Sanserejsen er du nøgen og jeg kan efter dit ønske bruge hele min krop og dermed også være afklædt. Jeg indleder Sanserejsen med en sensuel helkrops massage. Derefter fortsætter jeg med Sansestimuleringen som også forgår i ”Tantrahulen” som er stemningsfuldt indrettet, bl.a. med levende lys og blid musik. Efter endt sanserejsen, afslutter jeg med blide strøg og til slut dækker jeg dig til med et lagen, hvorefter du nyder nuet i nogle minutter.

[box type=”alert” style=”rounded”]Jeg forventer at du er nyvasket inden behandlingen.[/box] [box type=”alert”] Oplys venligst om specielle fysiske/psykiske forhold og/eller indtagelse af medicin som kan have betydning for massagen. [/box]
Back To Top