skip to Main Content

Tantra Fantasy Massage

Vi er alle mere eller mindre fortrolige med fantasier, som ofte finder deres udspring i de dybere uforløste længsler, traumer, frygt og spændinger. At få “berøring”, udforske og udleve fantasier tager en masse praksis.
Tantra Fantasy Massage kan bidrage til at leve ind i de forskellige fantasilag!

I Tantra Fantasy Massage, vil jeg møde dig og udforske nogle af disse lag med dig. Under Tantra Fantasy Massage sessionen, vil jeg også give dig tantriske værktøjer, som du kan tage med hjem så du kan fortsætte Tantra Fantasy rejsen!

Jeg tilbyder følgende typer af Tantra Fantasy Massage:

1. Hvid handske Tantra Fantasy Massage (som en nyfødt , som en gud(inde))

Denne Tantra Fantasy Massage er en blød, strygende, omfavnende Tantra Massage af hele din ekstern krop. Den kan føre dig i en dyb tilstand af komfort og fornøjelsen af ​​at blive rørt og omfavnet i din grundlæggende længsel efter ubetinget kærlighed (som en nyfødt).

Du kan opleve midlertidige tilstande af at være i kontakt med det gudommelige (at føle sig som gud(inde))!

2. Blå handske Tantra Fantasy Massage (ligesom det glade, legende barn)

Denne Tantra Fantasy Massage har fokus på den eksterne og interne omsorg og pleje. Efter en dyb afspænding af din krop, vil jeg trigge dine spændings punkter og områder både eksternt (muskler/shakras) og internt (massage af anus/skede). Du kan opleve, at din livskraft energi (Kundalini) bliver aktiveret.

Jeg vil hjælpe dig til at åbne dine energi kanaler, så du kan opleve en total energistrøm i kroppen. Jeg tilbyder at massere din anus, prostata, lingam (mænd)/skede, livmoderhals, yoni (kvinder) og hele kroppen for at du lærer IKKE at miste energien i en peak orgasme (udløsning/klitoris orgasme), men snarere oplever længerevarende hel krops orgasmer.

Jeg vil guide dig grundigt igennem denne proces, så du kan møde, omfavne og gå igennem nogle af dine barndoms (primaire) centrale spændinger såsom frygt, traumer, tabuer, længsler, mangel på kærlighed/påskønnelse. Jeg vil også give dig værktøjer, så du kan nå at opretholde denne dybe afslappende, ofte legepræget, sensuel og seksuel tilstand derhjemme.

3. Sort handske Tantra Fantasy Massage (total overgivelse til at nå ud over dine grænser og udvide dine komfort zoner)

Velkommen til denne fantastiske Tantra Fantasy Massage, hvor dine fantasier erklærer krig til dine grænser og komfort zoner! Denne Tantra Massage vil blive skræddersyet til dine behov!

Den kan blive en ekstrem sensuel, fræk og legesyg session som indeholder Tantrisk Dominans. Dette leder din krop til at blive udfordret og resulterer ofte i en meget orgasmisk tilstand og en total energetisk/ekstatisk kredsløb/højere tilstande af orgasmisk bevidsthed!

Jeg glæder mig til at være din guide på denne rejse af underkastelse, åndedrætstekniker og energi arbejde, erotisk sensuel leg og udforskning som kan føre dig til ekstrem nydelse og afslapning!

Du kan miste tidsfornemmelse og erfare langtidsvarende hel krops orgasmer: et univers i hvilket jeg vil hjælpe dig til at bremse din “hjerne-snak” mens du slapper af i en ofte helbredende trancetilstand, hvor du trygt kan overgive dig til det guddommelige i nuet!

Fælles for Tantra Fantasy Massages:

  • Intro talk
  • Helkrops Tantra Massage
  • Vejrtræknings teknik
  • Brusebad
  • Tantriske værktøjer til “lektier”

Jeg kan tilbyde en kombination af de 3 ”handsker”. Tantra Fantasy Massage er både for mænd og kvinder!

Back To Top