skip to Main Content

Tantra Glide Massage med Nuru gel/varm olie

Denne unikke Tantra Massage er for dig, som længes efter en tæt og intens, dybdegående og sanse pirrende massage, med en god portion af leg og erotik!

Tantra Glide Massagen indledes af en helkrops Tantra Massage, som løsgør dig og opbløder dine skjold (ligesom at blive modelleret igennem hele kroppen). Iøvrigt får du føling med at cirkulere din frigjorte livsenergi i din krop, så du er helt klar til selve Tantra Glide Massagen.

I Tantra Glide Massagen, bruger jeg Japansk Nurugel, som er en slimet vandbaseret gel, lugtfri og smagsløs og fyldt med naturlige næringsstoffer.

Efter at du påføres Nurugel, bruger jeg min krop til at glide over hele din (krop til krop). For hvert strøg jeg tager, bliver du ledt i dybere overgivelse og magiske bølger af boblende energi.

Du føres ind i et univers af let pirrende leg, ekstase og intens orgasmiske energier, som kan resultere i længere varende fornyede kropsglæde og forøget livsenergi idet du på intet tidspunkt udløser din energi (ingen peak orgasmer, intet “quick fix”)!

Du kan frit vælge at bytte den noget kølige nuru gel ud med varm mandel eller kokos olie.

Tantra Glide Massagen afslutttes med et bad, og jeg serverer vand/juice og friske frugt.

Back To Top