20 mar

Tantra massage

Jeg byder dig velkommen i rummet med levende lys og stille musik. Vi snakker kort om hvorfor du har valgt tantra massagen, hvad dine evt. tidligere erfaringer er og hvilke forventninger du har til netop denne massage.

Derefter vil jeg bede dig om at klæde dig af og lægge dig nøgen på maven i tantra “hulen”. Jeg kan også være afklædt. Jeg mærker ind til dig ved at lægge mine hænder på din krop.

Jeg starter med at gøre dig løs i kroppen så du kan give slip på tankerne. Så modtager du en helkropsmassage. Du bliver først masseret bagpå op af benene, ballerne, ryggen, armene, hænder, skulder og nakken og derefter vil jeg bede jeg om at vende dig om. I forløbet vil jeg anvende triggerpunktmassage for at opløse de spændinger jeg møder i dine muskler. Det er vigtigt at du tager dybe indåndinger når jeg trykker på disse trigger(spændings)punkter for at fremme afspændingen.

I dele af din tantra massage smører jeg dig ind i varm olie og lader mine hænder og krop fordele olien med nærværende strøg, så du slapper af og oplever velvære. Jeg masserer dig sensuelt med langsomme blide strøg, afvekslet med dybe tryk i dine større energifelter (chakraer) hvor der tit ligger oplagret spændinger/gamle traumer m.v. Det er vigtigt også at opløse disse spændinger, så din livsenergi (kundalini) kan flyde frit igennem din krop. Som et led i din massage vil jeg tilbyde både at massere din anus,prostata (mand)/skede, livmoderhals (kvinde) og dit køn, da der også her ofte ligger skjulte spændinger, som kan forhindre din kundalini i at strømme frit.

Massagen afsluttes med lange, blide og kærlige strøg, hvorefter du dækkes til med et lagen og nyder nuet i nogle minutter.

Denne massage kan varmt anbefales for dem, som ønsker at komme i kontakt med og opløse gamle spændinger/traumaer og dermed kan opleve en intens, smuk og livs(energi)bekræftende massage. Det er en afstressende og healende massage af hele kroppen, hvor man kan opleve en sensuel, seksuel og spirituel energi. Da der ofte også kan opstå stærke følelsesmæssige reaktioner under og efter massagen, tilbyder jeg altid en afsluttende snak og en opfølgende telefonisk samtale.

Jeg forventer at du er nyvasket inden behandlingen.
Oplys venligst om specielle fysiske/psykiske forhold og/eller indtagelse af medicin som kan have betydning for massagen.