skip to Main Content

Tantra Basis Massage

Jeg byder dig velkommen i rummet med levende lys og stille musik. Vi snakker kort om hvorfor du har valgt Tantra Basis massagen, hvad dine evt. tidligere erfaringer er og hvilke forventninger du har til netop denne massage.

Jeg vejleder dig ind i din krop og sjæl ved dybe vejrtrækninger.

Derefter inviterer jeg dig inde i Tantra massage rummet, hvor du gøres klar til din Tantra Basis Massage. Jeg mærker ind til dig ved at lægge mine hænder på din krop.

Jeg starter med at gøre dig løs i kroppen, så du kan give slip på tankerne. Så modtager du en helkrops intuitiv Tantra massage. I forløbet vil jeg anvende triggerpunktmassage for at opløse de spændinger jeg møder i dine muskler. Det er vigtigt at du tager dybe indåndinger når jeg trykker på disse trigger(spændings)punkter for at fremme afspændingen.

I dele af din tantra massage smører jeg dig ind i varm olie og lader mine hænder og krop fordele olien med nærværende strøg, så du slapper af og oplever velvære. Jeg masserer dig sensuelt med langsomme blide strøg, afvekslet med dybe tryk i dine større energifelter (chakraer) hvor der tit ligger oplagret spændinger/gamle traumer m.v. Det er vigtigt også at opløse disse spændinger, så din livsenergi (kundalini) kan flyde frit igennem din krop. Som et led i din massage vil jeg tilbyde både at massere din anus,prostata (mand)/skede, livmoderhals (kvinde) og dit køn, da der også her ofte ligger skjulte spændinger, som kan forhindre din kundalini i at strømme frit.

Massagen afsluttes med lange, blide og kærlige strøg, hvorefter du ligger og nyder nuet i nogle minutter.

Denne Tantra basis massage kan varmt anbefales for dem, som ønsker at komme i dyb kontakt med sigselv og eventuelt opløse gamle spændinger/traumaer. Du kan opleve en intens, smuk og livs(energi)bekræftende massage, en afstressende og healende massage af hele kroppen, hvor man kan opleve en sensuel, seksuel og spirituel energi.

Tantra Basis Massage afsluttes om ønsket med et brusebad.

Da der ofte også kan opstå stærke følelsesmæssige reaktioner under og efter massagen, tilbyder jeg altid en opfølgende kommunikation.

Tantra Basis Massage tilbydes både mænd og kvinder.

Jeg forventer at du er nyvasket inden behandlingen.

Oplys venligst om specielle fysiske/psykiske forhold og/eller indtagelse af medicin som kan have betydning for massagen.

Back To Top