skip to Main Content

Tantra wellness

Jeg byder dig velkommen i rummet med levende lys og stille musik. Vi snakker kort om hvorfor du har valgt Tantra wellness, hvad dine evt. tidligere erfaringer er og hvilke forventninger du har til netop denne massage. Du vælger hvilken massageolie jeg bruger i massagen, og hvilken bade- /æteriske olie jeg anvender i aromaterapi badet.

I massagen er du afklædt og jeg kan også være det.

Jeg masserer hele din krop fra top til bund og du kan opleve ubetinget kærlighed og medfølelse, kombineret med dybe kraftige strømninger af erotisk livsenergi.
Efter denne indledende massage følges du til aroma badet.

I aromabadet fortsætter jeg massagen.

Efter endt aroma bad, afsluttes Tantra Wellness massagen på madrassen, hvor du afdækkes med et lagen og kan nyde nuet i nogle minutter.
Tantra Wellness massagen er forkælelse af hele din krop og nydelse i nuet!

Massageolier / æteriske olier:

Jeg bruger kun en ren, økologisk, (nødde)fri olie med fugtgivende og nærende egenskaber. De kan bruges som grundlæggende eller tilføjes dit valg æteriske olier (fra den danske køkkenhave).

Eksempler på æteriske olier, der kan vælges:

  • Lavendelolie som virker smertestillende og afslappende
  • Orange- / Citrus olie, der er forfriskende og stimulerer blodcirkulationen
  • Cedertræolie er antiseptisk, astringerende og beroligende
  • Muskus olie, der styrker maskulin energi
[box type=”alert” style=”rounded”]Jeg forventer at du er nyvasket inden behandlingen.[/box] [box type=”alert”] Oplys venligst om specielle fysiske/psykiske forhold og/eller indtagelse af medicin som kan have betydning for massagen. [/box]
Back To Top